Qui sóc?

Després de cinc anys de la creació d’aquest blog ha arribat el moment de redefinir-lo. Mai hauria pensat que arribaria tan enfora i que, més a més, em serviria com a carta de presentació de qui sóc jo. 

Sembla que la lletra ema m’envolta, em persegueix, que sense ella no sabria qui sóc. Ema de Mariàngels, però sobretot tres emes més, la de ma mare, Maria, la meva germana Macu, i el meu fill Marc.  Tres emes que em donen un nou impuls per capitanejar aquest petit vaixell i per poder emprendre un nou rumb. 

Sóc llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de les Illes Balears on també vaig decidir cursar el  Màster en Patrimoni Cultural: Investigació i Gestió i que a hores d’ara només em queda la part final, el TFM, però que sembla que el temps de confinament i la incertesa en què em troba professionalment m’estan motivant perquè ho reprengui d’una vegada i pugui posar punt final a uns estudis. 

Des de 2010 faig feina a Can Prunera Museu Modernista on amb els pas dels anys he aconseguit un autoaprenentatge dins el sector museístic. Els darrers anys podem dir que han sigut molt profitosos, un bon grapat d’exposicions i catàlegs han colpat gran part del meu temps, sense deixar de banda la gestió de les xarxes socials, un món que m’encanta i crec que difícilment em podré deslligar d’ell.

Sempre que he tingut ocasió he viatjat, amb família, amb amigues, amb parella… he visitat nombrosos països i grans ciutats, dels darrers viatges que he fet em qued amb Costa Rica, Sri Lanka i San Francisco. 

Tinc moltes coses a compartir amb vosaltres, vull reprendre projectes on la fotografia seria la protagonista i vull seguir difonent l’art, la cultura i les nostres tradicions, no només de Mallorca, sinó també de la resta d’illes. 

Tresemesculturals també forma part de les xarxes socials, sobretot d’Instagram, em trobareu a  @tresemesculturals.

Poden haver canviat moltes coses al llarg d’aquests anys, però una d’elles sempre seguirà vigent, i és l’estima que sent cap a l’illa veïnada, Menorca, enamorada de les seves tradicions, del seu patrimoni i de la seva gent.  

@mbover

Far de Punta Nati (Menorca)

6 Comments

    1. Moltes gràcies! Esperem escriure molt i sobretot coses d’allò més interessant. I des de aquí també et volem donar l’enhorabana per la teva incorporació a la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Sebastiá de Palma.

      Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s