La lluna en vers. Nits d’estiu i cultura a Mallorca

Arribam una mica tard per informar de totes les activitats que ha organitzat la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet al llarg d’aquest estiu, però com que l’estiu no ha acabat encara sou a temps de gaudir d’algunes d’elles.

La lluna en vers és una guia d’espectacles nocturns on la literatura i la música són els protagonistes.

Els pròxims dies podreu gaudir de:

04/09 Ferments. El mapa sensitiu d’una illa, a les 20.30h. 

Lloc: Jardí de la Casa Llorenç Villalonga, Binissalem. Projecció i col·loqui nocturn amb Miquel Brunet (director) i Francesc Vicens (musicòleg.

Ferments és un tribut al treball de Mies Davis «Bitches Brew». És la història de tres dies de reclusió introspectiva dins un estudi de gravació tot cercant una connexió  entre les noves generacions de músics de jazz i els aspectes més ancestrals de l’illa. Sense partitures, ni pautes establertes, només reaccionant a les percepcions sensorials, els músics, els ballarins, els cuiners i vinaters interactuen a la recerca de noves formes d’expressió. Tastar, ensumar, mirar i llavors crear. Aquest és l’objectiu.

Entrada gratuïta. Inclou tast de vins de la D. O. Binissalem.

521-1

05/09 Bellesa, violència, dolor, a les 20.00h.

Lloc: Celler de la Casa Llorenç Villalonga, Binissalem.

Inauguració de l’exposició de Joan Bennàssar, en diàleg amb els escriptors de les Conversaciones Poéticas de Formentor (1959). El projecte «Bellesa, violència i dolor», de Joan Bennassar és una sèrie d’obres que dialoguen amb els textos d’autors de literatura universal. La col·lecció va nèixer en el marc de les Conversaciones de Formentor 2014 i enguany s’enriqueix amb un seguit d’obres dedicades a autors catalans que varen participar en aquesta cita literària convocada per Camilo J. Cela l’any 1959: entre ells, Blai Bonet, Llorenç Villalonga, Llorenç Moyà, Carles Riba, Gabriel Ferreter, Josep Maria Llompart, Marià Villangómez…

Música en directe amb Sweet Mango Band.

Entrada gratuïta. Inclou tast de vins de la D.O. Binissalem.

522-1

12/09 Una nit Fausta amb Cris Juanico, a les 21.30h.

Lloc: Pati de Consolació, Sant Joan.

Concert presentació del disc F(a)usta amb Cris Juanico, Joan Solà-Morales, Alfredo Ardanaz, Carlota Coll, Carlos Sola i Miquel Àngel Aguiló.

F(a)usta és la suma de dos mots, sort i fusta, que s’uneixen per donar nom a un nou disc carregat de significat. Fusta, corda i veu són els tres colors d’aquesta proposta de Cris Juanico. L’arstista menorquí ens visita amb tota la seva banda per presentar-nos deu cançons noves, traçades amb una sonoritat contemporània que descriuen paisatges, reflexions i emocions. El disc, enregistrat a cavall entre Mallorca i Menorca, és el resultat d’una maduresa artística en tots els sentits i resumeix una dilatada trajectòria musical, acompanyada de la inquietud i la curiositat, sempre presents, dels inicis.

Entrada 15€. Inclou tast de vins de la D.O. Binissalem. Reserva d’entrades: info@fundaciocasamuseu.cat

518-1

25/09 Infinir, de Toni Gomila, a les 21.30h.

Lloc: Pati de Consolació, Sant Joan

Infinir. Prefix negatiu: IN. FINIR: acabar, esgotar, arribar a la fi. INFI: o sea. FIN: the end. Ir: anar.

Un indi Sioux i un extraterrestre es troben en l’espai sideral. Dos científics els observen a tres mil anys llum, i la seva mirada ens trasllada interrogants universals i surreals: Cap on va la humanitat? Quin futur ens espera? Després de consagrar-se amb Acorar, Toni Gomila signa un nou text dramatúrgic que va optar al Torneig de Dramaturgia del Festival Temporada Alta de Girona. Un text entre la diversió i el desconcert, entre el mirall i la paret, entre el conflicte generacional i la generació sense conflictes.

Text de Toni Gomila. Direcció d’Antònia «Nies» Jaume amb Joan Bibiloni i Irene Salord.

Entrada: 15€. Inclou tast de vins de la D.O. Binissalem. Reserva d’entrades: info@fundaciócasamuseu.cat

534-1

Més informació i venda d’entrades:

971 88 60 14 (Binissalem)

971 52 66 72 (Sant Joan)

971 1631 04 (Santanyí)

@mcastanyer

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s