XV Curs Descobrir Patrimoni Immaterial

Feu-vos a la idea que jo @artutxo us parlaré de tot el que tingui a veure amb Patrimoni Arqueològic, amb Alcúdia i Pol·lèntia, són les meves debilitats.

Alcudia

Aquest mes de març l’àrea de Patrimoni de l’Ajuntament d’Alcúdia organitza el XV Curs Descobrir Patrimoni Immaterial. Aquest any el curs està dedicat al Patrimoni Immaterial, un tema del que ja hem parlat. Es tracta de un cicle de cinc conferencies, una sortida i un taller de cuina, interessant, no?

XIII Curs descobrir - Punt de llibre 2015

Les conferencies comencen el 17 de març i acaben el 27 de març. Les xerrades es faran al soterrani de la Biblioteca de Can Torró a Alcúdia, a les 20:00 hores.

Els conferenciants aquest any seran: Francesc Vicens, parlarà del panorama musical i etnogràfic de la Sibil·la, un exemple de Patrimoni immaterial. Caterina Vallriu, ho fera de l’Alimentació i les Rondalles. D’ella gaudirem en dues ocasions el dia 24 de març ens parlarà de les dones vistes a través de les gloses i les cançons. Antoni Quintana, ens farà cinc cèntims de la Festa de l’Estendard. I Jaume Andre i Mateu Gual, els quals ens parlaran de les matances tradicionals a Mallorca.

Dia 19 de març serà el dia escollit per fer una sortida, durant la qual entrarem en un món de llegendes i rondalles, guiats per Gaspar Valero.

Els dos darrers dies del curs, podrem gaudir de la cuina, Nuria Baguena ens delectarà amb la cuina i la salut al llarg de la Història.

XIII Curs descobrir - Punt de llibre 2015

Que espereu, apunteu-vos!!!!

Esteu tots convidats.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s